En innehaver av en liten iskrembutikk har møtt hatet, etter at det ble avslørt at hun hadde støttet truckerne med 250 CAD slik at de kunne, etter hennes egne ord, holde varmen å slippe å fryse ihjel.

Det handler om familiebedriften Stella Luna Gelato Café, som eies av Tammy Giuliani og hennes familie. Både hun og ektemannen og noen av barna jobber i butikken.

Etter at det ble kjent at hun hadde støttet truckerne, opplevde hun trusler mot ansatte, og trusler om fysisk angrep på bedriftens lokaler. Innehaveren følte hun ikke hadde noe annet valg enn å stenge ned driften.

Nå får hun støtte fra canadiere og amerikanere, og lover at midlene skal brukes til støtte for de ansatte. I et intervju med Jesse Waters fra Fox News klarer hun ikke å holde tårene tilbake.

– Jeg har aldri opplevd et så splittet folk, sier hun.

Hatet mellom venner og naboer får henne til å ta til tårene. Hun anklages for å være terrorist, en avskyelig gris og en nazi.

Unntakstilstand er innført. Myndighetene tviholder på sine restriksjoner.

Situasjonen innehaveren av en liten iskrembutikk beskriver et snap shot av et vestlig samfunn på vei mot undergangen. I dag har canadisk politi arrestert fredelige demonstranter. Det nærmer seg en eksplosjon, og enten vinner tyrannene, ellers får vi rekonstruert et slags demokrati.

Den canadiske statsministeren Trudeau behandler truckerne som IS-terrorister. Egentlig får IS-terrorister bedre behandling, IS-kvinner hentes jo hjem i et rasende tempo på skattebetalernes regning, også her i Norge, Sverige og Danmark.

Tammy og familien ville bare lage god iskrem. Nå henges de ut som folkefiender.

Justin Trudeau må gå av, eller avsettes. Det er på tide for canadiere å bli revolusjonære.

Trudeau frem med jernneven

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.