Carl I. Hagen skriver i et innlegg på sin egen Facebook-side at det nå synes som om alarmistene i Glasgow går helt fra konseptene. Innlegget likes, deles og kommenteres friskt.

Alarmistene i Glasgow går nå helt fra konseptene. B. Johnson sier at klokken er ett minutt på tolv, prins Charles at vi har 7 år på oss, og sjefsbyråkraten fra FN slår rød alarm. Dette hørte jeg også gjennom hele 1990-tallet hvor Al Gore sa vi hadde 10 år på oss i 1996, altså at verden skulle gå pokker i vold i 2016. Slik jeg ser det, er klimaet som da jeg vokste opp i 1950-årene.

Og det er fortsatt ingen fysiske eksperimenter som viser at innholdet av den livgivende gassen CO2 i atmosfæren på nå rundt 0,0412 % har noen virkning på klimaet. Ingen av de mange øyer som skulle synke i havet som følge av havstigning er borte, og det har aldri vært så mange isbjørner som nå, påstås det. Og hva er krisen om det blir noen grader varmere slik det har vært tidligere med tregrensen i Norge mye høyere. Mer CO2 gir også bedre avlinger fordi CO2 er mat for plantene, og da blir det lettere å fø den voksende befolkning. Befolkningsøkningen er nok en mye større utfordring enn noen grader varmere som skyldes naturens påvirkning av klimaet.

Synes fortsatt at troverdigheten til de fleste ledere i verden som flyr rundt om i privatfly med tjenere og sjåførstyrte biler dummer seg ut i Glasgow. (Carl I Hagens innlegg på Facebook)

Les også:

Støre fikk utmerkelsen «Dagens fossil» i Glasgow

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.