Vi kan ikke la være å påpeke at Documents linje har vist seg å stemme to ganger i hendelser av historisk betydning: Russia collusion og lab-lekkasje-teorien. I begge disse sakene har vi stått opp mot konsensus i hovedstrømsmediene. De har valgt å fortelle løgner og med tiden tror man de løgnene man selv forteller.

Pandemien er selvsagt den største hendelsen, den har kostet nærmere 600.000 amerikanere livet. De to hendelsene har en del til felles: De er pushet av medier, politikere og Big Tech i fellesskap og dissentere er blitt utestengt.

Det fremgår av Anthony Faucis eposter at det var innslag på Fox News som utløste fellesbrevet fra 27 forskere i the Lancet 19. februar 2020- Her gikk forskere god for at viruset ikke var menneskeskapt. Ord som «umulig» ble brukt. De løy. Vår medier vil ikke finne på å gå inn på at systematisk løgn er blitt en del av vår politiske kultur, men det er den.

Obamas folk fortalte bak lukkede dører at de aldri hadde sett bevis på noe samarbeid mellom Putin og Trump. Hverken Susan Rice, John Brennan eller James Comey hadde sett slike bevis.

Har norske medier fortalt om dette? Har de revidert sin oppfatning og fremstilling?

Hvordan blir historien om pandemien? Hvem blir the bad guys? Blir Anthony Fauci helgen eller skurk? Aller helst vil mediene beholde Trump i den rollen. Men kommer de til å klare det? Det er tvilsomt.

Meld deg inn i Document og bidra til at sannferdigheten vinner.