Tucker Carlson avslører at Anthony Faucis institutt har finansiert eksperimenter som er blitt gjort på hodeskallene av aborterte fostre ved Pittsburgh-universitetet. Hodeskallene er podet inn på laboratorierotter og mus, for å få dem til å vokse på disse dyrene. Det er snakk om groteske eksperiment på linje med Mengeles. Dette er hva hovedrådgiver for to presidenter er i stand til.

Virkeligheten sprenger alle forestillinger om hva som er mulig: Senator Chuck Schumer sier at stormingen av Kongressen 6. januar var det verste som har skjedd amerikansk demokrati siden borgerkrigen, som kostet 600.000 døde. Hyperbole heter det på amerikansk. Vanvittige overdrivelser.

Demokratene vil ha en kommisjon maken til den som gransket 9/11 nedsatt for å granske 6. januar. Den skal ha full subpoena power, dvs stevningsrett. Det Demokratiske partiet vil dermed ha politimyndighet og man kan bare tenke seg hvordan de vil bruke disse fullmaktene. Bob Muellers 22 måneders jakt på Russa Collusion forteller hva de er i stand til.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.