En israelsk pansret personellvogn ble truffet av en panserbrytende rakett på grensen til Gaza onsdag. En soldat ble drept og en alvorlig såret. Hæren sier de tok ut de som skjøt. Ellers det vanskelig å stole på tapstallene på palestinsk side.

Det hører med til sjeldenhetene at palestinerne får inn en fulltreffer på en israelsk panservogn.

Hamas operatives fired an anti-tank guided missile at an Israeli jeep on the Gaza border on Wednesday morning, killing one person seriously injuring one and moderately injuring two more, according to Israeli authorities, as fierce fighting between the Israeli military and Palestinian terrorist group entered its third day with no signs of abating.

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.