Islam Net har så langt greid å samle inn 70 prosent av beløpet på 60 millioner som de trenger for å kjøpe Oslo Skytesenter i Groruddalen. De skriver at de har 43 dager (slutt på Ramadan) igjen på å fremskaffe resten. Vi lurer ofte på hvor pengene kommer fra. Og her er altså kilden:

Det er Dr. Zakir Naik som står bak den internasjonale innsamlingen. Han kommer med fagre løfter for muslimske ører:
Dr. Zakir Naik er fra India (det er flere muslimer i India enn i hele Pakistan) og han rømte landet bare timer etter jihad-terroren i Dhaka i Bangladesh i 2016 da en av jihadistene oppga at Naik hadde vært inspirasjonen til angrepet.

Zakir Naik er blitt nektet visum til Storbritannia og til Canada. Dette fordi han i 2010 lovpriste Osama Bin Laden og predikerte at “alle muslimer skal være terrorister”. Det var Theresa May som nektet Naik å komme til England. Naik har heller ikke helt det kvinnesynet som vi ønsker oss i Vesten. Kvinner kler seg for lett og må derfor regne med å bli voldtatt, mener Naik.

“Western society has actually degraded (women) to the status of concubines, mistresses and social butterflies, who are mere tools in the hands of pleasure seekers and sex marketeers»

Men han kan altså samle inn penger til å bygge en stormoské og «kultursenter» midt i Groruddalen. Med løfte om et hus i «Jannah» – det islamske Paradis.

Naik hevder at islam er overlegen alle andre religioner. Her er det ikke noe snakk om «like bra» eller jevnbyrdighet. Islam er best. Basta. Det er derfor viktig å nevne at det er han som er inspirator for Islam Net. Det er dette muslimske barn i Norge som Islam Net vil «oppdra» vil få høre.

Også Islam Net lover hus i det neste liv hvis man bare gir penger til kjøp av Oslo Skytesenter:


Islam Net opplyser hjelpsomt på sin innsamlingsside:

Whoever builds a Mosque for Allah, Allah will build for him a similar house in Jannah.
[Sahih Muslim, Book 4, Hadith 1085]


Er ikke dette et grovt brudd på markedsføringsloven? Å love et hus Paradis hvis man bare donerer penger til en moské i Norge?

Dette er kulturen som de mener at Norge ikke kan tilby muslimske barn. Omgivelsene må være halal:

Det er dessverre bare et tidsspørsmål før hele Groruddalen er halal.


Er dette mannen du vil sende dine barn til etter skoletid?

Islam Net burde aldri ha nærkontakt med barn i Norge. Uansett hvor mange «moderate» muslimer som støtter dem.

Islam Net må ikke gis tillatelse til å etablere seg med et samlingshus i Oslo eller noe annet sted. Det siste vi trenger er et ekstremistisk islamsk fyrtårn med et skytesenter midt i Groruddalen.

Ingenting godt vil komme ut av dette.

Kjøp Ruud Koopmans bok her!

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.