Først var jeg seks måneder uten kona, siden har vi vært syv måneder uten resten av familien. Sløve politikere og byråkrater prøver å roe gemyttene, bare vi kommer over denne kneika, og denne kneika, dugnad. Men å skaffe vaksiner i et tempo som ligner på noe akutt, det gidder de ikke. Revolusjon?

Det blir mye spaserturer. Før når vi gikk på litt gjengrodde stier traff vi på en brukt kondom her og der. Nå ser vi bare brukte masker. Ungdommen er gått tilbake til kyssing, som jo er en bra ting.

Noen snakker om snikislamisering, andre om snikSLIMifisering, de aller grønneste ekstremistene (engelsk Green extremists, or GEEKS) i MDG ønsker å degenerere oss tilbake til det slimet vi engang kom fra. Også kalt algebra, alger har det bra. Send disse GEEKS tilbake dit de (vi) kom fra, slimdammen fra urtiden.

Hvordan ble folket så sløvet både intellektuelt og moralsk at de lar seg ødelegge uten motstand? En ting er at regjeringen er trøtt av makt og ønsker å begå politisk harakiri. Men vi andre?

Trolig delvis fordi penger kommer rekende på en fjøl og vi tror det vil fortsette. Men også skole og media. De er uærlige. Ingen i gammelmedia omtaler at politikerne med KrF i spissen gir bort våre vaksiner. KrF som har solgt sin konservative verdibase, og tror at det er mulig å være god og samtidig se bort fra at de medvirker til ondskap.

Hele gjengen bør begynne å spasere. Det klarner tanken og renser ut floskler og bedrer formen slik at de kan gjøre noe ekstra, noe situasjonen har påkrevd nå i over et halvt år.

 

PS til FHI: Ikke plukk opp de brukte maskene, de kan være smittet.

 

 

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.