Illustrasjonsfoto fra opptøyer på Vestbredden: REUTERS/Mohamad Torokman

Huset til en palestiner som er anklaget for å ha knivdrept en israeler i august, er blitt revet, ifølge den israelske hæren.

Rivingen av huset skjedde søndag, ifølge NTB-AP. Det brøt i den forbindelse ut sammenstøt mellom israelske styrker og om lag 150 palestinere som kastet stein og brente dekk.

Det opplyser den israelske hæren, som legger til at palestinerne ble møtt med «metoder for å spre oppviglere», som ofte involverer tåregass og sjokkgranater.

En 46 år gammel palestinsk mann er anklaget for å ha knivdrept en 39 år gammel israelsk mann i august. 46-åringens familie anket avgjørelsen om å rive boligen, men anken ble avvist.

Boliger hvor palestinske terrorister og deres familier holder til, blir ofte revet av israelske myndigheter. Det er et forsøk på å forhindre slike palestinske terrorangrep mot den jødiske befolkningen.

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Støtt oss – du også: 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.