Biden hopper i luftslottet. Foto: Pixabay / redigert av Document

Hans Rustad trekker linjer mellom Romerrikets fall og dagens situasjon i USA. Helgen har vært spekket med nyheter fra det amerikanske kontinentet, som verken norske subsidierte medier eller amerikanske mainstream-medier vil ta i. Nettet snører seg sammen om Biden-familien med nye avsløringer, og flere kilder forteller de samme historiene. «Sumpen» forsøker, med hjelp fra big tech, å bløffe velgerne, men de møter motstand.

Men det er ikke bare på det amerikanske kontinentet myndigheter og medier forsøker å bløffe folk. Det er vanskelig for norske og europeiske myndigheter å fordømme angrepet på Samuel Paty som islamistisk, og nye begreper dukker opp for å villede befolkningen. «Tankefriheten» erstatter ytringsfriheten, og islam løsrives fra sin religiøse og politiske ideologi, på lik linje med Antifa, som ifølge Biden defineres som en «idé». Journalist Rebecca Mistereggen og redaktør Hans Rustad diskuterer hvordan luftslottet kan punkteres.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂