Bill Stepien er valgkampleder for Trump. 

Trumps kampanje  er ikke interessert i en virtuell debatt. Som Trump sa: -Da blir jeg koblet ut. Trump vil heller holde et townhallmøte 22. oktober, og et nytt møte 29. oktober. Dermed utgår 15. oktober som var opprinnelig dato.

Demokratene bruker covid-spøkelset for hva det er verdt og viser til smitten i Det hvite hus. Trump utsetter debatten med en uke for å være helt sikker på at han er smittefri og ingen kan beskylde eller mistenke ham for å være smittefarlig.

Partene og kommisjonen er ikke blitt helt enige, så ting er litt oppe i lufta foreløpig.

Lege i Det hvite hus, Sean Conley, sier Trump har vært feberfri i fire dager og at han ikke har vist symptomer de siste 24 timer.

 

https://www.foxnews.com/politics/trump-campaign-says-they-still-want-two-more-debates-after-president-rejects-virtual-format

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!