Ibram X. Kendi er kommentator i CBS News og forfatter.

Når du tenker at de ikke kan synke lavere, viser Demokratene at du tar feil. Angrepene på Amy Coney Barrett er i full gang, og de retter seg mot hennes tro og hennes familie, utrolig nok.

Dette er så «langt ute» at normale mennesker har vanskelig for å fatte hvor Kendi det hele tatt befinner seg.

For de fleste er dette reinspikka rasisme. Å angripe noen for deres godhet og betvile deres hensikter, er slikt som de færreste ville sagt offentlig. Men Demokratene har skapt et klima der det er åpent jaktsesong på konservative.

Demokratene forstår ikke at det slår tilbake på dem selv. Vanlige mennesker liker ikke å høre at folk trakasseres for sin tro. Hva mer er: Amy har et så vinnende vesen at de som senker seg ned på et slikt nivå trolig vil få lide for det.

Men ikke alle synes det gjør noe.

Jack Dorsey, sjefen for Twitter, ga lige godt Kendi 10 – ti – millioner dollar til raseinsituttet han driver ved Boston university. Du tenker: Det må være feil. Men det er ikke det. Kendi driver et senter for rasestudier og han finansieres av Big Tech.

 

 

CBS News contributor roasted for suggesting some White parents adopt Black children to use as ‘props’

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.