Nytt

John-Arne-Røttingen. Foto: Jonas Bendiksen/Forskningsrådet

Administrerende direktør i Forskningsrådet, John-Arne Røttingen, er utnevnt til spesialrådgiver i Utenriksdepartementet, med rang av ambassadør. Røttingen leder nå en internasjonal WHO-studie om medisiner mot Covid-19.

Utnevnelsen ble gjort kjent i en pressemelding, onsdag ettermiddag.

– John-Arne Røttingen er svært kunnskapsrik og har en sterk posisjon internasjonalt. Norge har i mange år vært blant de ledende på global helseinnsats, og det er viktig for regjeringen å videreføre og styrke innsatsen vår på dette feltet. Arbeidet for global helse og utvikling av vaksiner er en av regjeringens hovedprioriteringer, og situasjonen med koronapandemien har bekreftet viktigheten av dette. Når vi nå ansetter John-Arne Røttingen som spesialrådgiver for helse, styrker vi denne innsatsen og posisjonen, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide.

Les også:

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: