Sakset/Fra hofta

Fra Marcela Molinas facebookside. I NRKs oppslag fremstår hun som en forskremt husmor som er blitt «lurt». NRK skjuler at hun er sterkt politisk engasjert på venstresiden.

NRK lager en stor artikkel på at et parti poteter er merket som norske, mens de i virkeligheten er fra Israel. Det står med små bokstaver. En Marcela Molina ble så fortørnet at hun reiste tilbake til butikken og krevde pengene igjen.

NRK snakker både med henne, butikkesjefen i Meny på Sola, Husby gård som pakket potetene og BAMA som leverer varene. Der går kommunikasjonssjefen i full retrett og sier de vil trekke hele partiet.

Ville de sagt det om potetene var fra Saudi-Arabia eller Kypros? Vi har sett flere eksempler på feilmerking. Men er det tilfeldig at NRK slår opp at det er israelske poteter som feilmerket?

– Dette er juks og bedrag, meiner kunden som trudde ho kjøpte norske nypoteter

En Facebookpost oppklarer/forklarer sammenhengen.

 

Det NRK ikke forteller, er at Marcela Molina, som har gått ut i media og klaget på merking av israelske poteter – er en del av en politisk kampanje mot Israel: Hun er selv tidligere gruppeleder for SV i Stavanger bystyre, med Marit Epletveit i Rogaland Bondelag i sin omgangskrets. Med i samme krets hører tidligere leder i Palestinafronten, Odd Kristian Reme. I 1977 var han tett innpå Lars Gule da denne figuren med ett fikk det for seg at han måtte til Israel for å avsette en bombe på tett befolket sted.

Slikt kan det fortsatt lett bli anti-israelsk politikk av, også på Stavanger-kanten i året 2020! Poteter produsert av jøder utløser åpenbart finlesing på etiketter, som utslag av tilfeldigheter? Nei.

Plutselig har importøren BAMA fått flere klager på at israelske nypoteter er for dårlig merket, og har nå trukket dem fra alt salg. Som om det var potetenes skyld! Terskelen synes med andre ord å være usedvanlig lav – for å fjerne noe som er produsert av jøder? Å stille inn en noe større font på printeren som skriver ut etiketter hos BAMA hører åpenbart ikke med i løsningsorienteringen.

Og så ser vi NRK er raskt på pletten for å fortelle om den store begivenheten. Marcela Molina, som blant annet har samkjørt flere anti-israelske stunts sammen med nevnte ex-leder i Palestinafronten, Odd Kristian Reme, fremstår nå med ett i rollen som en uskyldig husmor og potetkjøper på et kjøkken – drapert med friske grønnsaker! NRK inngikk nemlig tidlig som en del av hele stuntet.

Bare likegyldighet gjør at slike oppsett lykkes, igjen og igjen! Nå antar det hele helt ekstreme proporsjoner.»

 
Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!