Nytt

Grunnleggerne av Snapchat Evan Spiegel (V) and Bobby Murphy ankommer Times 100-galla i New York i 2014. Foto: Lucas Jackson/Reuters/Scanpix

Snapchat vil begrense Trumps nedslagsfelt av politiske grunner. Tidligere har Twitter utstyrt Trumps meldinger med advarsler.

Snapchat, som særlig retter seg mot ungdom, stanser promoteringen av Trumps meldinger på sin plattform for anbefaling av innhold, Discover.

– Vi vil ikke forsterke stemmer som egger til rasistisk vold og urettferdighet gjennom å gi dem gratis reklame på Discover, heter det i en uttalelse fra selskapet. (NTB)

Det er en meget tendensiøs tolkning av Trumps budskap og skal forstås på bakgrunn av at Snapchat leser Trumps meldinger som Fanden leser Bibelen:

Direktøren i Snapchats morselskap, Snap, sendte i helgen et skriv til de ansatte der han fordømte rasisme, urettferdighet og vold i det amerikanske samfunnet gjennom historien. (NTB)

Liberalere har gjort «systematisk rasisme» til en arvesynd for Amerika. Men det er tegn som tyder på at amerikanere flest ikke er glad for å få en møllesten rundt halsen.

 

Forhåndsbestill Islamismen i Sverige her!