Sakset/Fra hofta

Trump går med faste skritt gjennom Lafayette-parken til St. Joseph-kirken. Han ble kritisert for å søke en fotomulighet. Det han virkelig gjorde var å vise de som vokter byen at han er deres leder og at han tør å gå ut. Det var en viktig manifestasjon. Dernest ville han markere hva han står for: Med Bibel i hånd utenfor kirken Antifa forsøkte å brenne ned. Heller ikke det liker kritikerne. Og prestene i den episkopale kirken er med på fordømmelsen. Det er uår. Foto: Tom Brenner/Reuters/Scanpix

Aftenposten og NTB bruker en biskop i USA til å spikre Trump til låveveggen: Han kaller vandalene for terrorister og vil bruke hæren mot dem. Tenk det.

Vi introduserer for «biskop Mariann Budde» som om hun var et gammelt bekjentskap. Jeg trodde et øyeblikk at hun var en ny biskop her på bjerget. Men leser man videre så ser vi at hun er prest i Washington.

Hverken Aftenposten eller NTB har særlig til overs for prester, annet enn når de har riktig politisk standpunkt.

Det har Budde.

Ingressen sier mye om hvor Aftenposten, NTB og Budde står:

Biskop Mariann Budde er i harnisk etter at fredelige demonstranter ble fjernet med tåregass for at Trump kunne bli tatt bilde av med bibel. – Alt han har gjort og sagt hisser til mer vold, sier hun.

Vi forstår at Trump ikke har noen rett til å stå med Bibelen. Budde vet godt at det ikke er de fredelige demonstrantene som er problemet, men alle de voldelige som har forhåndslagret materiell og driver ren krigføring mot Washington generelt og Det hvite hus spesielt.

Ved ikke å nevne dem som årsaken, viser mediene og biskopen hvilken side de står på.

Antifas.

Biskopen viser tydelig hvor hun står når hun sier at det er Trump som «hisser» til mer vold.

Er det Trump som flyr rundt og raner og plyndrer og juler opp folk? Eller har Trump skyld for alt som skjer? I så fall er dette en demonisering av en demokratisk valgt president.

Vi har en annen forklaring: NTB og Aftenposten er blitt demoniske på samme måte som Trump-hatende medier og politikere i USA.

Det er viktig å se hva de holder på med. Det er folkeføring med store konsekvenser.

Når man leser Aftenposten får man en forståelse av at det er Trump som er problemet:

 

Trump kaller voldelige demonstrasjoner for «terrorisme» og truer med hæren

 

 

 

Forhåndsbestill Islamismen i Sverige her!