Nytt

Etter en vår i Oslo som er innledet med overfallsvoldtekter og gjengbråk, så ble også påskehelgen preget av det samme. I Aftenposten 26. april kan man lese en liten NTB-notis på side fire om en alvorlig voldelig konflikt utenfor Karl Johans gate 6.

Politiet fikk like før klokken 4.30 melding om at ti til femten personer var involvert i slåssing utenfor Karl Johans gate 6. Da de kom frem, fant de en mann som var banket opp, sparket i hodet og sendt med ambulanse til Ullevål. Han pustet selv, men politiet fikk ikke kontakt med ham.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4102414.ece

Oslos kampanje, OXLO, som bl.a skal ta avstand fra holdninger og handlinger som er uakseptable har fortsatt mye å jobbe med.

OXLO ble igangsatt av Oslos ordfører i august 2001 som en del av «Hovedstadens tiltaksplan mot nazisme, rasisme og intoleranse». Fundamentet for planen er Oslo kommunes verdidokument som fastslår Oslos positive verdigrunnlag, samtidig som det tar klart avstand fra holdninger og handlinger som er uakseptable.

http://www.bydel-grunerlokka.oslo.kommune.no/enhet_for_mangfold_og_integrering/oxlo/