Foto: Gorm Kallestad / NTB

Politiet pågrep fredag kveld tre menn for å ha påført en fjerde fysisk skade med en «skarp gjenstand». Et vitne sier til Avisa Oslo at hun så «flere unge menn løp ned Karl Johans gate med en machete.» De tre ble pågrepet i en kommune «utenfor Oslo».

Hendelsen skjedde i Karl Johans gate 12 i 18-tiden, og det hele skal ifølge politiet ha startet med et slagsmål ved Nike-butikken midt på Karl Johan. En mann løp så inn på butikken, der han skal ha blitt knivstukket.

Den skadde mannen ble først tatt hånd om av ambulansepersonell, før vedkommende ble kjørt til sykehus med uavklarte skader. Det var en forbipasserende som meldte fra om hendelsen og som så tre menn løpe fra stedet.

Politiet rykket ut med flere patruljer og søkte først etter de mistenkte i Oslo sentrum, men senere på kvelden førte etterretningsopplysninger til at tre menn ble pågrepet utenfor Oslo.

Politiet har sikret seg videoopptak av deler av hendelsesforløpet. (NTB)

De tre ble pågrepet i en kommune utenfor Oslo senere på kvelden. Men politiet holder kortene tett til brystet og vil ikke si noe ut over at de ikke tror det var en tilfeldig hendelse. Det netyr at kriminelle gjør opp i Oslos hovedgate og løper åpenlyst med machete. Det er egnet til å fremkalle sterk frykt hos publikum.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂