Manglerud politistasjon i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB.

En mann måtte forsvare seg med jernstang mot en gruppe ungdommer med macheter, rett utenfor inngangsdøra hans. Tre personer er pågrepet av politiet.

Det av Avisa Oslo som melder om denne stygge hendelsen som fant sted  i drabantbyen Manglerud, øst i Oslo.

Politiet rykket mandag ut med voldsom styrke til Emil Korsmos vei på Manglerud da de ble varslet om det som ble omtalt som masseslagsmål med jernstenger. Innsatsen ble trappet opp da de fikk beskjed om at macheter kunne være involvert, skriver Avisa Oslo.

Politiet kom i kontakt med én person som ble omtalt som fornærmet.

Vedkommende var ifølge Avisa AO  uskadd, men er preget av situasjonen. Det var denne personen som selv ringte inn til politiet og opplyste om at han var blitt angrepet.

– Politiet er i en innledende fase av etterforskningen, og jobber med å innhente informasjon gjennom avhør og annen bevissikring, sier Lene Moen, fungerende leder for etterforskningsseksjonen i enhet øst til Avisa Oslo.

En gjeng skal ha løpt fra stedet før politiet ankom stedet.

– Vi har søkt i området etter 6–7 personer som skal ha løpt fra stedet. Vi har kontroll på tre personer, som vi jobber med å få klargjort om de har noe med dette å gjøre, sa innsatsleder på stedet til AO mandag.

Etter det Avisa Oslo erfarer, har politiet fått innhentet video fra noen som skal ha filmet i forbindelse med hendelsen. Moen sier at det per nå er for tidlig å gi ytterligere opplysninger i saken.

Med er dermed foreløpig ukjent for offentligheten hvilke miljøer det er snakk om i denne stygge machete-saken.

Nettopp machete ser ut til å ha blitt et stadig mer vanlig våpen blant kriminelle i Oslo. Senest i februar i år skrev Document om en annen slik hendelse, les mer her: – Løp ned Karl Johans gate med en machete

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Ruud Koopmans bok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.