Politi under en tidligere utrykning i Oslo sentrum. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

To personer er pågrepet, mistenkt for ran av flere personer i området Abelhaugen i Oslo. En av gjerningsmennene har truet med en machete.

Også denne lørdagen i hovedstaden er preget av stygg kriminalitet, denne gangen i form av grove personran, med bruk av våpen.

To personer er pågrepet av politiet, mistenkt for ran av flere personer i området Abelhaugen i Oslo. En av gjerningsmennene har truet med en machete, opplyser poltiet.

NTB melder om saken.

– Politiet har kontroll på to mistenkte etter melding om at flere personer skal ha blitt ranet i området Abelhaugen, ifølge politiet i Oslo. De opplyser at ingen personer er meldt skadd.

Ranet skal ha handlet om ytterst små verdier:

– Ransutbyttet var en pakke sigaretter og en caps. Det er kontroll på machete som ble brukt under ranet, opplyser politiet.

Han forteller at det ble truet med matche i begge ranene, men ingen av de fornærmede ble fysisk skadd. Politiet har kontroll på macheten som skal ha blitt brukt under ranene. De to som er pågrepet og mistenkt for ranene, er kjørt til politiets arrest.

– En jurist får ta en avgjørelse på hvor lenge de må bli, men de vil i alle fall få en mulighet til å forklare seg, sier Iversen.

Ifølge operasjonslederen var alle de involverte unge voksne, det vil si pluss/minus 20 år.

Så sent som i går, fredag, omtalte Document en sak om knivstikking et annet sted i Oslo, se under.

Les også: 

Ungdom innlagt på Ullevål med stikk­skade etter kniv­slagsmål ved Operaen

Velkommen til møte!

NY BOK! Bestill fra Document forlag:

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp flere gode bøker fra Document!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.