Fire unge menn er pågrepet etter et mulig væpnet ran i en leilighet på Aker Brygge i Oslo lørdag kveld. Politiet tror ikke leiligheten var tilfeldig valgt.

Politiet ble klokken 22.15 lørdag kveld varslet om at flere personer hadde tatt seg inn i en leilighet, truet med skytevåpen og tatt med seg eiendeler. Ingen kom til skade under ranet.

De mistenkte gjerningsmennene ble i løpet av natten pågrepet på forskjellige steder rundt om i byen, opplyser politiet til NTB.

Alle de siktede er i slutten av tenårene eller i starten av 20-årene, og er kjenninger av politiet.

Politiet ble klokken 22.15 varslet om at flere personer hadde tatt seg inn i en leilighet, truet med skytevåpen og tatt med seg eiendeler.

– Ranerne fikk med seg penger og klær, i tillegg til andre verdisaker. Gjerningspersonene vil sannsynligvis bli avhørt i løpet av dagen. Den videre etterforskningen vil bestå av innhenting av eventuell videoovervåking i området, samt oppfølgende avhør av de fornærmede, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB søndag formiddag.

Det er uklart hvor mange av gjerningsmennene som var bevæpnet og det er foreløpig ikke kjent om politiet har kontroll på aktuelle gjerningsvåpen. Politiet tror ikke de fornærmede var et tilfeldig offer.

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!