Politiet på oppdrag på Torshov. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

To menn i 20-årene som er siktet for å ha bortført en mann på Torshov i helgen, er varetektsfengslet i fire uker.

Det var mandag at politiet pågrep to personer i en større aksjon på Torshov fordi de mistenkte at person ble utsatt for frihetsberøvelse.

De siktede befant seg i leiligheten sammen med fornærmede.

Mannen som ble frihetsberøvet i en leilighet på Torshov i Oslo, ble holdt tilbake mot sin vilje i 48 timer, opplyser politiet til Dagbladet.

Hendelsen førte til en om fattende politiinnsats mandag, første nyttårsdag. Det var lenge uklart hva som stod på, men det viste seg altså etter hvert å være snakk om en bortføring av en mann.

NTB melder om saken.

– Ifølge fornærmede ble han holdt i leiligheten i 48 timer. Det skal ha vært flere personer til stede i leiligheten som politiet ikke har identifisert ennå, opplyser politiet til avisen.

Mannen framsto som lettere skadd og ble kjørt til legevakten.

Det er ikke opplyst hva slags miljø dette er snakk om, og hva som pågikk i leiligheten der alle befant seg.  Politiet opplyser at begge de pågrepne er i 20-åra og norske statsborgere. Det er i seg selv en temmelig upresis beskrivelse, har det vist seg.

De pågrepne er nå er varetektsfengslet i fire uker, det ble avgjort i Oslo tingrett tirsdag ettermiddag, skriver NRK. Det er en relativt lang varetektsfengsling, og tyder på at politiet anser saken som alvorlig.

Nettopp Torshov-området nord for Oslo sentrum har vært åsted for et stort antall voldssaker i senere tid, les også artikkel under.

Les også:

 

Mann ble truet med øks og ranet på Torshov i Oslo

 

Gode bøker fra Document! Bestill i dag:

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.