Politiet har rykket ut til et masseslagsmål på Oslo S. Foto: Åsmund Høeg / NTB

Flere personer løp fra stedet etter et masseslagsmål på Oslo S søndag kveld. Ifølge vitner ble det benyttet murstein og sett en machete.

– Det har vært et masseslagsmål på Oslo S. Flere skal løpe fra stedet i forskjellige retninger. Det skal være benyttet murstein, og vitneopplysninger sier at det er sett en machete, skriver Oslo politidistrikt på X/Twitter.

NTB melder om saken.

– Det fremstår som at det har blitt hentet murstein i en sidegate som så har blitt brukt i slagsmålet. En person har også blitt observert med noe som kunne se ut som en machete, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Han forteller at folk løp i alle retninger etter en liten stund.

Document har tidligere søndag ettermiddag omtalt at politiet stanset en gruppe ungdommer bevæpnet med kniver, øks og annet nær Grønland, ikke langt fra nettopp Oslo S. (Se sak under).

Det er dermed grunn til å tenke at disse ungdommene var på vei for å delta i kveldens slagsmål.

Politiet beretter videre:

– Vi har kontroll på tre personer per nå, og vi jobber fortsatt med å få oversikt. Folk har løpt i flere retninger, og vi har ikke hatt muligheten til å løpe etter alle, sier Pedersen.

Han forklarer at det var vaktsentralen på Oslo S som meldte hendelsen til politiet, og at det har vært urolig på Oslo S i hele ettermiddag og kveld.

Det er som sedvanlig ikke gitt nærmere informasjon om de involverte, mange vil likevel ha en anelse om hva slags folk dette kan dreie seg om.

Les også: 

Ungdommer med kniver og øks stanset i Oslo. Oppførte seg «ufyselig», sier politiet

Sommerlesning! Bestill i dag:

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.