Volden mannen ble utsatt for startet på Karl Johan, men slagsmålet endte inne på denne butikken. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Politiet pågrep fredag kveld tre menn som de mistenkte for å ha skadd en fjerde mann med en «skarp gjenstand» på Karl Johan i Oslo, men alle er løslatt.

– De tre ble alle dimittert etter avhør. Nå fortsetter etterforskningen. Det er det jeg kan si om saken, forteller krimvaktleder Mona Nordby i Oslo politidistrikt til NTB søndag.

De tre ble pågrepet i Øst politidistrikt, opplyste Oslo-politiet ved 22.30-tiden fredag kveld.

Politiet er fortsatt ordknappe om saken, som de ikke tror var en tilfeldig hendelse.

Hendelsen skjedde i Karl Johans gate 12 i 18-tiden, og det hele skal ifølge politiet ha startet med et slagsmål ved Nike-butikken midt på Karl Johan. En mann løp så inn på butikken, der han skal ha blitt knivstukket.

Et vitne Avisa Oslo snakket med, forteller at flere unge menn løp ned Karl Johans gate med en machete.

Den skadde mannen ble tatt hånd om av ambulansepersonell, før han ble kjørt til legevakta for behandling av lettere skader, ifølge Avisa Oslo.

Det var en forbipasserende som meldte fra om hendelsen og som så tre menn løpe fra stedet. Politiet har sikret seg videoopptak av deler av hendelsesforløpet.

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.