Politet er fredag kveld i Heimdalsgata i Oslo etter en alvorlig voldshendelse. Her ved innsatsleder Tom Berger. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Tre menn ble skadd i et slagsmål i en leilighet på Tøyen på Oslos indre østkant fredag kveld. To er sendt til Ullevål sykehus med stikk- og hodeskader.

NTB melder som slagsmålet som fant sted i Heimdalsgata på Tøyen, et av Oslos mest innvandrertette og belastede områder. Den tredje mannen er kjørt til legevakten. Politiet ble varslet om hendelsen klokken 22.05.

– Vi jobber med å få oversikt over hendelsesforløp, samt med å få kontroll på alle involverte. En mann har forlatt stedet og han leter vi etter nå, forteller operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt til NTB like etter klokken 23.

Hun sier alle de involverte er voksne menn. En mann er i 50-årene, de tre andre er i 30-, 40-årsalderen. Ytterligere informasjon om de involverte gis ikke denne gangen heller, uvisst av hvilken grunn.

Politiet har rykket ut med store ressurser. Flere politipatruljer og ambulanser er på stedet og gaten ble sperret av under politiaksjonen.

– Det som er på det rene er at det har vært et slagsmål inne i en leilighet og at to menn må få behandling på sykehus. Den ene for stikkskader, den andre for kuttskader i hodet, muligens påført med kniv, sier operasjonslederen.

Tøyen har ved en rekke anledninger vært åsted for ulike typer voldshandlinger, med og uten våpen involvert. Her er en av de siste sakene Document har rapportert om:

Alvorlig skadet etter knivstikking på Tøyen i Oslo

 

Høst er lesetid: Bestill årets boknyhet, full av sjokkerende avsløringer:

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Bli medlem, og få tilgang til alt vårt stoff straks det publiseres:


Vi trenger DIN støtte! Gi et bidrag til Document i dag:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.