En mann i 50-årene er brakt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at han ble stukket med kniv på Tøyen i Oslo natt til søndag.

Sykehuset opplyser søndag morgen at mannen har alvorlige, men ikke livstruende skader. Også den mistenkte gjerningsmannen får behandling for lettere skader på sykehuset.

– Fornærmede befant seg i en leilighet i andre etasje i Jens Bjelkes gate da politiet ankom. Vi har kontroll på en mann som er mistenkt for knivstikkingen og tre vitner. De tre er innbrakt med tanke på avhør, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding like over klokka 5. Det ble opprinnelig meldt at to personer var knivstukket i hendelsen, men det viser seg at den andre personen – en mann i 20-årene – sannsynligvis er gjerningsmannen, og at han ikke hadde knivskader.

– Det er nok mest sannsynlig skader han har fått i et basketak. Han er lettere skadd, sier Engseth.

Engeseth kan ikke si noe foreløpig om relasjonen mellom knivofferet og mistenkte. Det befant seg en del folk i leiligheten da politiet ankom, blant dem de tre personene som har status som vitner. De blir omtalt som bekjente av både offeret og mistenkte.

Krimteknikerne var søndag morgen på stedet for å gjøre undersøkelser.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!