To kvinner er kommet til skade i en voldshendelse i et leilighetshotell på Frogner i Oslo. Politiet kjenner de to mistenkte. Kvinnene er begge innlagt på sykehus. De ble skadet med en skarp gjenstand.

– Vi ser etter to mistenkte som vi vet hvem er. De er begge siktet for grov kroppsskade, sier Thomas Pedersen Enger, leder ved Kriminalvakten, til Aftenposten.

De siktede er kjenninger av politiet.

– De er besluttet pågrepet, så vi søker etter dem. I tillegg gjør vi kriminaltekniske undersøkelser på stedet, sier Enger.

Det er den andre alvorlige voldshendelsen på Østlandet innenfor to døgn. Alvorlig vold skjer stadig oftere og medier, politikere og politi må finne frem et annet skjema for å forstå og forklare hva som skjer.

Når man møter blodige gjester ute på gata foran et hotell, går alarmen. Dette skjedde midt på blanke formiddagen på Oslos beste Vestkant.

Politiet ble klokken 9.41 varslet om en blodig kvinne som var observert utenfor en leilighet på Frogner i Oslo. Da politiet kom fram, kom de i kontakt med en mann på utsiden av bygget. Han fortalte at det lå en annen skadet kvinne oppe i leiligheten. Mannen har status som vitne i saken.

Operasjonsleder Roy Langengen i Oslo politidistrikt opplyser at begge kvinnene er sendt til sykehus.

– Begge er lettere skadet, og skadene er forenelig med en skarp gjenstand, sier Langengen til NTB.

Han kan ikke si noe om hvor mange personer som befant seg i leiligheten.

– Det er uklart, vi jobber med å få mer oversikt over hva som har skjedd i leiligheten, sier Langengen. (NTB)

Dette er samme modus som på Bjørkelangen natt til søndag, der naboer reagerte på høylytt krangling i et stille villakvarter. Da politiet kom til stedet fant de en død 30-åring.

Drapsstatistikken i Norge har nærmest eksplodert i 2024.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.