Det er ikke uten grunn at det er storbyene som blir hardest rammet av antall smittede. Det var ingen som holdt 2 meters avstand på t-banen i London mandag morgen. Den var like stappfull som alltid. Antall vogner og avganger ble redusert fra og med idag. Dette førte bare til enda større trengsel.

Det blir umulig å unngå en total lockdown så lenge dette fortsetter. Boris Johnson er liberal av natur og syntes det nok det var ille nok med å måtte stenge pubene. Men nå får han ikke noe valg fremover. Hvis ingen vil ta rådene til følge om å holde avstand til andre, så må folk tvinges. Og nå haster det. Vi forventer å høre nye tiltak i Storbritannia i løpet av 24 timer.

Bethnal Green

Daily Mail   Sky News

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.