Nytt

Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB Scanpix

Troms og Finnmark FrP følger i sporene til fylkespartiene i Oslo og Nordland. På helgens årsmøte vedtok de at Fremskrittspartiet skal være en støttespiller for alternative medier.

Her er resolusjonsteksten:

Alternative medier

Fremskrittspartiet skal være trofast støttespiller til alternative medier.

Fremskrittspartiet er det partiet som virkelig har fått kjenne på hvordan de tradisjonelle mediene favoriserer enkelte partier, meninger og saker. Med bakgrunn i dette, i tillegg til at vi har programfestet at vi ønsker en fri og uavhengig presse som forutsetning for demokratiet, ytringsfriheten og rettsstaten, anses det som naturlig at FrP skal være en trofast støttespiller for alternative medier.

Eksempler på alternative medier er Human Rights Service (HRS), Document og Resett. Sistnevnte har vært spesielt utsatt for negativ omtale, og har lenge blitt forsøkt kneblet. Resett har blitt svartelistet av flere annonsører, og profilerte samfunnsdebattanter over hele spekteret har tillagt dem standpunkter, verdier og meninger de ikke har, eller ønsker å bli assosiert med. Dette skjer kun fordi de alternative mediene tør der andre tier. Dette er også en behandling vi i Fremskrittspartiet har vært utsatt for i mange år.

Troms og Finnmark FrP ønsker at partiets ledelse og representanter, både lokalt, regionalt og nasjonalt, aktivt skal støtte opp under alternative medier. Dette fordi disse belyser viktige problemstillinger som Fremskrittspartiet er opptatt av, og som andre ikke tør å konfrontere. Ikke minst er de viktige bidrag til demokratiet vårt, mediemangfoldet og ytringsfriheten.

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: