En kvinne er fraktet til sykehus etter at hun ble knivstukket i Tollbugata i Drammen sentrum. Skadeomfanget er ukjent.

Politiet meldte om hendelsen like etter klokken 15 onsdag ettermiddag.

– Da vi kom til stedet, tok vitner hånd om gjerningsmannen, og forbipasserende behandlet fornærmede på stedet. Personen er ikke livstruende skadd etter det vi så, sier politiets innsatsleder Arne Koppergård til Drammens Tidende.

Den fornærmede kvinnen er kjørt til sykehus for videre behandling.

Den antatte gjerningsmannen er pågrepet. Han er fraktet til sykehus for sjekk.

Politiet opplyser at de har kontroll på kniven som ble brukt. De kjenner ikke foranledningen til knivstikkingen og jobber med teknisk og taktisk etterforskning. Kriminalteknikere skal undersøke åstedet onsdag kveld.

Forhåndsbestill Halvor Foslis nye bok til spesialpris her!