Den svenske møbelgiganten IKEA varsler nå at de trekker alle eksemplarer av sin nye vinterkatalog.

I katalogen har vi kommet i skade for å omtale en del av våre vinter-produkter som «jule-produkter», sier møbelkjedens informasjonsansvarlig Helge-Therese Avundsjuksson-Kilimanjaro til Aftenpoften. Det dreier seg bl.a. om vinter-treet, som dessverre har blitt omtalt som «jule-tre», flere vinterkrybber med Yusuff og Mariam og Vinterbarnet, ruller med vintergavepapir, diverse vintertre-pynt, vinterkakeformer, en del hefter med populære vintersanger og en del vinterventstaker.

Mantequilla-Hallingdansbotten legger til at også et besøk av Vinterpersonen, til glede for mindreårige av alle kjønn, såkalte barn, dessverre også har blitt feilaktig annonsert. Likeledes har det blitt solgt en del godteri av typen «vinter-urene-dyr» i marsipan.

IKEA beklager nå glippen og ønsker alle sine konsumerende personer en riktig god Vinteraften!

 

Kjøp Roger Scrutons bok «Konservatismen» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂