Nytt

Fengselsvoktere som var på jobb den natten finansmannen Jeffrey Epstein angivelig tok sitt eget liv, skal være mistenkt for forfalskning av loggføringer.

Det opplyser en kilde tilknyttet etterforskningen av milliardærens død til nyhetsbyrået AP.

Loggene skal gi dokumentere at vokternes har tilsyn med de innsatte hver halvtime. Overvåkingskameraer skal imidlertid vise at fengselsvokterne ikke foretok alle de loggførte besøkene, ifølge den anonyme kilden, som ikke har fullmakt til å røpe informasjon om etterforskningen.

Milliardæren Jeffrey Epstein var siktet for menneskehandel og overgrep mot unge jenter. Han ble funnet død i et fengsel i New York lørdag.

66-åringen skulle ha vært under særlig overvåking etter et tidligere selvmordsforsøk. Så sent som i slutten av juli ble han funnet i cellen med merker på halsen etter angivelig å ha forsøkt å ta sitt liv.

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!