Nytt

En ny migrantkaravane er i ferd med å samle seg i El Salvador. Den og andre organiseres via mobilappen Whatsapp. Karavanen forventes å starte marsjen mot USA på onsdag 31. oktober. En tidligere gruppe gikk fra El Salvadors hovedstad San Salvador på søndag. Flere andre er allerede i gang. Rundt 2000 migranter har nettopp ankommet Guatemala fra Honduras. De vil nå frem til Guatamala City på onsdag.

Den første og største gruppen består av rundt 7000 personer ifølge FN. De som organiserer gruppen sier at de vil gå til Mexico City i første omgang. De krysset over fra Guatemala til Mexico på flåter. Med dagens tempo beveger karavanen seg omtrent 4-5 mil om dagen og vil befinne seg midt i Mexico på den amerikanske valgdagen 6. november.

 

The Guardian

Forhåndsbestill Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!