Nytt

Mannen som rakk å sende 14 rørbomber i posten til Demokrater og anti-Trump-kjendiser, var en ensom, forstyrret mann som forsøkte å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Sayoc’s Facebook presence, while at times disturbing, mostly reveals what appears to be a lonely man trying to prove himself.

Selv om han hadde sider som tydet på et forstyrret sinn, er det som trer frem en ensom mann som forsøker å vise at han er noe, skriver Ezra Dulis i Breitbart.com.

Sayoc hadde en stor aktivitet på sosiale medier, men fikk ikke noen respons.

He would often revisit younger, fitter photos of himself, inserting them into galleries of contemporary male models; take photos posing with younger women in clubs; take photos of food pictures on a computer screen as though they were dishes at his purported restaurant; and take selfies in front of businesses or Florida marinas. Where he seemed happiest was at Trump rallies, posing with other people of color who support the president.

Politisk var han for Trump, men hans syn var ikke konsistent. Også politisk var han forrykt. Han trodde 9/11 var en inside job, og trodde på chemtrails, at fly sprer kjemikalier for å forandre folks mentale tilstand. Det er så far out at det er vanskelig å se at hans pro-Trump-sympatier skal kunne slå tilbake på presidenten.

Med til dette bildet hørte en fascinasjon for vold og bestialitet.

Sayoc at times posted many graphic images of gory violence — some from jihadist propaganda. Yet he was strongly opposed to Islamic terrorism. At the same time, he was a 9/11 conspiracy theorist who appeared to ascribe blame to George W. Bush, Dick Cheney, and “Zionist forces” for the “inside job.”

 

Men mest ko-ko er Sayocs oppfattelse av seg selv som indianer. Han utga seg for tilhøre Sim9nole-stammen, og sier at denne «Nation» er ubeseiret.

Further, Sayoc appeared to believe in the conspiracy theory of “chemtrails” polluting people’s brains. He posted several memes lamenting America’s historical mistreatment of Native peoples, calling it a greater “genocide” than the Holocaust.  (…)

On Sayoc’s apparent Twitter accounts, his darker tendencies went on full display. He would not only indulge conspiracy theories but accuse the president’s political foes of sending “threats” that would be “answered” by “We Unconquered Seminole.”

Sayoc skal, ifølge slektninger, ha italinske og filippinske foreldre. Forestillingen om at han var indianer kan skrive seg fra at han være kjæreste med en indianer i 2015.

Sayoc’s cousin suggests he may have started to identify as Native American after dating a Minnesota woman in 2015 who was a member of a tribe.

I tillegg hadde Sayoc et kriminelt rulleblad. Han drev som mannlig stripper.

Han påtok seg å føre krig mot Trumps fiender, men er så langt ut at det er vanskelig å se hvordan han skal kunne brukes mot presidenten.

 

 

 

Who Is Cesar Sayoc? Mail Bomb Suspect’s Social Media Shows Obsessions with Gory Violence, Politics
 

Forhåndsbestill Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!