Video 1

En biologisk mann – som imidlertid identifiserer seg som transkjønnet kvinne – vant sykkel-VM for kvinner i alderen 35-39, nærmere bestemt UCI Masters Track Cycling World Championships i Los Angeles som gikk av stabelen 14.10.18.

Vinneren, professor Rachel McKinnon ved College of Charleston i Canada twitret fornøyd etter seieren:

“First transgender woman world champion…ever.”

McKinnon har tidligere utdypet sine synspunkter i et intervju med USA Today:

“Focusing on performance advantage is largely irrelevant because this is a rights issue. We shouldn’t be worried about trans people taking over the Olympics. We should be worried about their fairness and human rights instead.”

McKinnon also compared restrictions on biological males competing in women’s events to racial segregation.

“This is bigger than sports, and it’s about human rights,” McKinnon said to USA Today

Professor Gad Saad problematiserer i denne videoen det opplagt urettferdige aspektet ved at én biologisk mann fullstendig parkerer sine biologiske, kvinnelige konkurrenter på banen. I motsetning til Wellcome Collection som ville bruke «womxn» i stedet for «woman» for ikke å såre transkjønnede, burde det være opplagt at man sier et klarte «nei» til de 0,0001% som representerer transkjønnethet, og ikke lar dette forsvinnende lille antallet diktere hvilke rettigheter 99,9999% har.

Med Saads egne ord om man lar denne formen for identitetspolitikk vinne frem: «This is a collective departure from reason.» Eller som noen vittige sjeler tvitret: «Fxxx off»

 

Les også

-
-
-
-
-
-