Tavle

Flere stortingspolitikere og partiledere ønsker nå å øke bevilgningene til dialog med Jordan Peterson.

Det er idag mange grupper som arbeider for å møte professor Peterson med dialog, forteller stortingsrepresentant og pottemaker Holga Tolke (V) som sitter i Stortingets komité for Total Underkastelse og Grenseløs Toleranse for alt mulig.

Det er viktig å støtte opp om å møte Peterson med dialog og forståelse, sier Tolke, og advarer mot at dersom Peterson ikke får viljen sin kan han bli sint og kaste stein, noe vi har sett flere eksempler på i Canada, hvor Peterson nylig satte fyr på flere biler og kastet alle lekene sine utover fordi han ikke fikk ha lønnesirup på hummeren sin.

Lanserer nasjonal handlingsplan mot jordanofobi!

Erna Solberg lanserer nå også en nasjonal handlingsplan mot hatet mot Jordan Peterson.

Vi ser at professor Peterson blir møtt med hat og hets, spesielt i de mørke dagsavisene, hvor grums og hatefulle ytringer får fritt spillerom, sier Solberg, som reagerer på at så mange er uenige med Peterson.

Alle vet at det å være uenige med noen og å komme med kritikk er på grensen til rasisme, sier Solberg, derfor lanserer vi nå en nasjonal handlingsplan som skal stoppe kritikken mot Peterson!

Handlingsplanen vil bestå av en landsomfattende svertekampanje som vi håper vil få folk til å forstå at det er best å være enige med Peterson, sier statsministeren fornøyd og slikker seg på fingrene.

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.