Sakset/Fra hofta

Den eldste broren til den 17 år gamle syreren som knivstakk og nesten drepte den 24 år gamle Vivien K. i Burgwedel den 25. mars, forteller til Die Welt at han er lei for det som skjedde, men at kvinnen hadde provosert broren hans.

Det han sier, lyder nærmest som en bortforklaring:

– Hun sa veldig veldig mange stygge ord, som jeg ikke kan gjenta. Det skjer ikke uten videre at kniven kommer frem og kvinnen rammes. Da må det alltid være noe som er blitt gjort eller har skjedd på forhånd.

Det virker som om det den eldste broren vil at verden skal lære, er at man ikke skal ytre krenkende ord – og da kanskje særlig hvis man er en kvinne, vantro sågar, som har den frekkhet å henvende seg til en mann.

Det at kvinner ikke skal være for freidige overfor muslimske menn i Tyskland, fikk også Aline Kern erfare under exodus i 2015. En «flyktningfamilie» fra Syria ville ikke at denne utleiemegleren skulle vise dem hva slags bolig Tyskland kunne gi dem, for hun hadde sett mennene i øynene, og det passet seg ikke.

For en branntomt multikulturens Tyskland er.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.