I september 2017 i Kalmar i Sverige var den 40 år gamle kvinnen på vei hjem alene etter å ha fulgt noen av gjestene sine et stykke på veien da de forlot festen. På hjemveien traff hun på tre unge menn. En av dem ble veldig pågående og la armen rundt henne. Hun forsøkte å le det bort og sa at hun skulle hjem. Da ble det brått mer alvorlig. Hun ble dratt bort fra sykkelstien og slengt i bakken.

Kvinnen forteller at de unge mennene lo og dro av henne buksene og trusene. Deretter voldtok de henne etter tur. En av voldtektsmennene tok bilder av kvinnen i svært fornedrende situasjoner.

To av overgriperne, Mohammad Gul Nori og Bagher Darvishi, ble tatt og dømt i Kalmar Tingsrätt. På grunn av alderen fikk de svært lave dommer: Henholdvis 11 og 14 måneder på ungdomsinstitusjon. Men Kalmar Tingsrätt mente imidlertid at det var fare for gjentakelse og dømte de to til utvisning etter sonet straff.

Begge de afghanske overgriperne nektet for å ha voldtatt kvinnen. Dette til tross for at DNA fra sæd fra begge menn ble funnet på kvinnens kropp og bilder av kvinnen ble funnet på den eldstes mobiltelefon.

De anket saken til Göta hovrätt (lagmannsretten). Avisen Östra Småland skriver at mennene vil bli løslatt og at de vil slippe utvisning.

De två ynglingar som dömdes för en våldsam gruppvåldtäkt på en 40-årig kvinna vid Trollbackevägen i september förra året vill bli släppta på fri fot av Göta hovrätt. Och de vill i vart fall slippa utvisning efter avtjänat straff.

Östrasmåland.se   Document.no

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!