Lettkrenkede muslimer i India vil boikotte Pampersprodukter etter at de mener å ha sett ordet ‘Mohammed’ i ansiktet på en tegnet katt på bleiepakkene. En snute med værhår ser ut som profetens navn skrevet på arabisk eller urdu, mener de bleiebrennende muslimene som har formelt klaget til politistasjonen i Hyderabad. Hele det muslimske samfunnet er såret, sier de. De vil at bleieprodusentene skal arresteres og straffes.

En talsperson for selskapet Proctor & Gamble, som produserer bleiene, måtte ut og forklare at dette ikke på noen som helst måte var ment å krenke noen:

‘We are aware of the false and misleading information about Pampers being spread via social media channels such as Facebook and YouTube. The design on the Pampers Baby Dry Pants shows an innocent animated representation of a cat. It shows a cat’s mouth and whiskers like it is commonly portrayed in drawings and cartoons across the world, especially by little children. The intent behind the use of this cartoon is completely innocent and we would never intend to offend any person, religion or cultural belief.’

Ja, det ser vi jo helt tydelig. Ikke rart man blir opprørt og vil tenne på bleier!

 

https://www.youtube.com/watch?v=d5QStIFWL9A

Med islam som drivkraft vil ikke verden gå fremover. Det er vi helt sikre på.

Daily Mail  Deccan Chronicle

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.