Nytt

15 marokkanske gutter i alderen 7 til 15 år måtte tilbringe en uke på sykehuset etter at de hadde gjengvoldtatt et esel. Eselet hadde rabies og guttene ble smittet av den dødelige sykdommen. Det antas at antallet av gutter som voldtok eselet var enda høyere, men at mange familier valgte å sende sine sønner til andre sykehus utenfor Sidi Al Kamel for å slippe ydmykelsen.

Politiet har bedt alle som har «nærmet seg» eller «beundret» eselet om å melde seg for å stanse spredningen av rabies.

The actual number of infected children is feared to be higher as many families took their children to be treated at hospitals outside of Sidi Al Kamel to avoid embarrassment. Police are now appealing to anyone else who “approached” or “admired” the donkey in order to stop the spread of disease.

Eselet måtte avlives.

The sexually frustrated children and teenagers stayed at the Mechraa Belksiri Hospital for one week to receive rabies vaccinations after the animal transmitted the disease to them, explained Moroccan daily Al Akhbar in its August 10 edition.

Moroccoworldnews  Daily Express  EUtimes  International Business Times  New York Post