Amerikanske medier koker av spekulasjoner om gehalten i New York Times lekkasje om Trumps valgkamp og deres kontakt med russerne, og ikke minst: Hvor lekkasjene kommer fra.

Karl Rove sier til Fox News at det er meget alvorlig hvis Obama-tjenestemenn og etterretningstjenester lekker hemmelig informasjon til mediene. Det kan ødelegge forholdet mellom Trump og etterretningstjenestene.

-Kan det være at noen av dem ønsker å hevne seg for ting Trump har sagt om etterretningen? spør programleder.

-Hevn hører ikke hjemme i e-tjenestenes arbeid. Det vil forgifte klimaet, svarer Rove.

I tillegg nevner han at det ser ut som det er personer i the West Wing som lekker, og det er tidlig: Det pleier å ta et stykke tid før en administrasjon begynner å lekke. Nå skjer det etter snaue fire uker.

En kjent kritiker av Trump i valgkampen, Lindsey Graham, republikaner fra Sør-Carolina, sier at bråket rundt Flynn og russerne er skadelig. Det må bringes under kontroll. De som lekker bør tenke over at det spiller i hendene på russerne. – De kan finne ut metodene vi benytter for å avlytte samtaler, sa Graham.

Men han ville ikke svare på om lekkasjene kom fra sikkerhetstjenestene. Graham tilskrev Det Hvite Hus lekkasjene og sa det var dypt foruroligende. Han uttrykte full støtte til presidenten.

Kellyanne Conway ble spurt om hva som var mest alvorlig: Lekkasjene eller det å snakke med russerne.

-Presidenten er dypt bekymret for lekkasjene, sa Conway.