Kanskje var det et attentat mot Trump, kanskje ikke, men episoden var usikker og truende nok til at Secret Service rev ham av scenen. Mannen som hadde pløyet seg vei gjennom folkemassen med kurs mot scenen, ble arrestert.

Noen sa «gun» og det ble uro foran scenen. Ti minutter senere var Trump tilbake på scenen. Mannen må ha gode nerver. Han fortsatte der han slapp: – Vi gir oss ikke. Never. Ever.

Et mulig attentat to dager før valget. Hadde dette vært Hillary ville det vært full alarm over hele linjen. Mediene ville gått i unntakstilstand og mobilisert alt de kunne på vegne av Hillary.

Mange har fått med seg at det er slik. De har for lengst registrert forskjellsbehandlingen. At det også gjelder mulig attentat er likevel noe spesielt. Mediene har forsøkt å legge skylden for volden på Trumps møter på kandidaten. Så viste det seg at også dette var noe Hillary-maskinen organiserte. Men det ville heller ikke mediene vite noe av.

CNN heter derfor Clinton News Network.

Hendelsen inntreffer ved ca. 36 minutter.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.