Raketter har truffet byen Antalya i Tyrkia. Det lokale nyhetsbyrået Dogan sier at tre raketter ble avfyrt fra en fjellside mellom byene Antalya og Kemer rundt klokken 10.20 lokal tid. En fiskebutikk ble truffet, men ingen er rapportert skadet. En annen rakett havnet i sjøen.

antalya

 

Motivet for angrepet er foreløpig ukjent.

«This morning at 10:20am, an explosion occurred in the town of Antalya, Turkey at Çalticak Fishing Shelter. The cause of the explosion is being investigated.»

I den tyrkiske avisen Hurriyet sakser vi også følgende opplysninger (googleoversatt fra tyrkisk):

In a passing tanker terrorists threw hand-made explosives. It considered as terrorists targeted tanker.

 Meanwhile, a fuel tanker was bombed on the road in front of the shelter, but did not hit. The area upon hearing of the incident was referred to a Special Operations teams and medical teams. Special Operations teams, the terrorists who carried out the attack launched helicopter-backed operation in the region to be defused.

Man antar at tankbilen var målet for rakettangrepet.

The Independent   Hurriyet  The Express