Siden årets begynnelse har politiet i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen mottatt 103 anmeldelser av seksualforbrytelser i offentlige bad, skriver Die Welt. Av disse er 44 av de anmeldte innvandrere.

I følge politiet er de anmeldte tilfellene av svært forskjellig alvorlighetsgrad:

«Anklagene i de 103 straffesakene går fra ekshibisjonistiske handlinger via maktbruk til ren voldtekt.»

Det er under enhver omstendighet tale om det en polititalsmann kaller en stor overrepresentasjon, men det er vanskelig å vurdere hvor stor den er i de alvorligste tilfellene. En viss pekepinn får man likevel av omgivelsenes reaksjon:

Besøkende i offentlige bad frykter overgrep fra flyktninger.

Det skyldes nok også at disse i uendelig mye større grad enn innfødte pervoer angriper i flokk i svømmehaller.

I mars arresterte politiet i Oberhausen åtte asylsøkere fra Syria og Tadsjikistan. De skal ha drevet massive seksuelle krenkelser av tre jenter mellom elleve og fjorten år.

Det at man får bekjente med seg på denslags, viser nokså klart at det er tale om et kulturproblem. Om man sjekker navnelisten på sin egen mobiltelefon, hvor mange tror man ville respondere positivt på en invitasjon til svømmehalltafsing eller taharrush gamea?

 

Die Welt

jenter-i-tysk-svømmehall
Det er ikke blant sine landsmenn de frykter å bli betraktet som fritt vilt.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂