Når får tyskerne egentlig nok av overgrepstilfeller i offentlige bad med fremmede fra Midtøsten og omegn?

To psykisk utviklingshemmede jenter på henholdsvis 12 og 17 år ble sist lørdag seksuelt forulempet av tre menn fra den arabiske verden i en svømmehall i Herrenberg, Baden-Württemberg, skriver Die Welt.

De to jentene var alene i bassenget, noe de var vant til fra før. Det var mens de satt i et boblebad at tre ukjente menn plaget og befølte dem. Andre badegjester så hva som foregikk og varslet badevakten, som simpelthen viste bort de tre uten straks å tilkalle politiet.

Det skjedde først da foreldrene fikk vite om det inntrufne, og politiet ber nå øyenvitnene om å melde seg.

herrenberg
Hvor dypt kan den synke som er rede til å misbruke psykisk utviklingshemmede jenter i et basseng?

 

Die Welt