Nytt

Det er blitt risikofylt for jenter å bade tyske kommunale svømmebasseng. Hva annet kan man si når bassengene introduserer en midlertidig tatovering for jentene med englevinger og «nei» for å holde overgriperne på avstand.

Dette er like ille (minst) som #tafsainte-armbåndene som ble introdusert av det svenske politiet for å hindre festivalovergrep.

I kampen mellom englevinger og migrantenes kulturbagasje så kjenner vi at hjertet synker enda litt. Ikke bare på grunn av den ujevne kampen, men også fordi de naive fremdeles får ture frem med sine håpløse dialogtiltak som kun fremmer utviklingen av galgenhumor.

377BA44E00000578-0-image-a-1_1471943721501

Veronika Wascher-Goggerle, the women’s and family representative of the district, said: ‘I think many girls are insecure. What is normal in daily interactions and what should not be allowed and needs to be reported?

‘Illustrations have been made available at swimming pools and should make this clear.

‘The temporary tattoos are an incentive for young swimmers to think about the issue,’ she added.

«Jenter er usikre»? Det tror jeg ikke noe på. Det er ingen jenter som er usikre på om det er ok at gutter og menn klår på dem mens de bader. Igjen legges ansvaret på ofrene. Det er jentene som skal sette grensene ved å vite hva som skal rapporteres? Nei, ærlig talt.

377BA45200000578-0-image-a-2_1471943730893

Hvor unge jenter er det egentlig som antastes! Denne tuppa er da ikke mer enn 2-3 år. Tror de at en midlertidig tatovering skal holde overgripere unna smårollinger?

Praeventionsprojekt-gegen-Belaestigung-in-Schwimmbaedern-2-

Fordi man er så redde for å diskriminere den gruppen man vet de fleste overgriperne tilhører, så slutter folk å gå der hvor de vet det ikke lenger er trygt; Svømmebasseng, festivaler, alene ute om kvelden osv. Vår egen frihet skrumper inn i multikulturparadiset.

Daily Mail