Document har tidligere skrevet om Mary Harper, BBC-redaktøren som bruker all sin energi på å la illegale og grove kriminelle migranter å fortsette sine grusomheter mot britiske borgere. Hun virker å bry seg mer om kriminelle somaliere enn britiske ungjenter.

I alt skal Mary Harper ha bidratt til at minst 15 somaliske forbrytere har fått bli værende i Storbritannia, skriver Daily Mail. Blant annet en person som voldtok en døv jente, og også kjempet for Yaqub Ahmed, som deltok i en massevoldtekt av en 16 år gammel britisk jente som fikk livet sitt ødelagt.

BBC-reporter var betalt vitne for å hindre deportasjon av somalisk voldtekts­mann

Harper fikk betalt for å vitne, uten å ta hensyn til britenes sikkerhet. Omsorgen for de stakkars voldtektsforbryterne fra Somalia ble for stor.

Nå viser det seg at Harper kan ha bidratt til at den afghanske gjerningsmannen bak syreangrepet i London nylig kunne begås av en som egentlig burde ha vært utvist etter seksuelle overgrep. Den mistenkte Abdul Ezedi  er fortsatt på frifot.

The shocking revelations come just days after it emerged that an Afghan man currently on the run after a horrific chemical attack was granted asylum despite having a conviction for sexual assault.

Afghaneren ble tildelt asyl til tross for å ha blitt dømt for seksuelle overgrep. En idiotisk kommentator mener grusomhetene var et tegn på mikroagresjon mot kvinner. Man undres hva makroaggresjon er, hvis et syreangrep reduseres til noe småtteri. Nothing to see here, move along. Sic transit gloria mundi.

Kirsty Wark seemed quite surprised on an unsurpassably idiotic edition of Newsnight, which reckoned that the important issue in all this was, er, microaggressions against women. Various MPs announced their disquiet and their shock.

And the liberals will pretend that this isn’t a problem at all, really. They will continue to prop up a system that allows the innocent to be maimed — doused in chemicals, blown up, stabbed, merely robbed if they are lucky — because to say anything else is to question their own fundamentally wicked and stupid ideology.

Harper jobbet for BBC World Service, og poserte gjerne med somaliske krigere. Nå har hun sluttet, men BBC vil ikke si om hun har sagt opp eller fått sparken.

Harper i Mogadishu/ Daily Mail/ Privat

Rachel Maclean sitter i parlamentet for Tory-partiet, og sier at hun er sjokkert over hvor mange immigranter Harper har viet sin beskyttelse til.

– What are the families of those affected by these criminals thinking when a BBC employee is giving evidence to say they should stay in the country?

– To me there is something very wrong with that.

Harper leies inn som ekspertvitne når utenlandske voldtektsforbrytere trenger hjelp. Som regel bruker hun trikset om å advare om at disse voldelige kriminelle utlendingene kan risikere noe hvis de vender hjem til hjemlandet.

Hun har også påstått at somaliske sexforbrytere risikerer å bli drept som homofile, siden de har tatoveringer. Dessuten uttrykte hun frykt for at en kriminell med 39 dommer etter 80 forbrytelser kunne risikere å bli utestengt fra klanen hvis han returnerte til Somalia.

Hva britiske jenter risikerer virker ikke å engasjere denne britiske kvinnen. Hun besøkte Somalia i 2009, og har skrvet en bok om landet. Hun bruker vaskehjelpen på kontoret som terrorkilde.

Men hun får tross alt godt betalt. Et ekspertvitne kan belønnes med opptil 2500 pund, skriver Daily Mail. Dette er vel rundt 30.000 kroner. Da er det lett å ignorere noen få, ubetydelige og akk så hvite voldtektsofre.

Kjøp «Europas underlige død»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.