Nytt

To britiske venninner på 19 år 20 år på ferie i nydelige Puerto Banus, like ved Marbella, fikk et lite hyggelig møte med en fransk-arabisk guttegjeng. En av guttene forsøkte å klå på 20-åringen som straks satte seg til motverge. Dette skal ha fått de ti guttene til å slå løs på jentene.

Jenta på 19 fikk brukket nesen etter å ha blitt slått i ansiktet og hun på 20 måtte på sykehus halvt svimeslått med arm og hodeskader. Et vitne forteller at guttene slo og sparket jentene som om de sloss med menn. En av dem hadde forsøkt å legge an på en av jentene som ikke var interessert og ba om å få være i fred. Deretter begynte han å klå på henne og vennene hennes kom over for å hjelpe henne da de så hva som skjedde.

‘The idiot who started it all then punched the girl in the face and left her on the floor for three minutes with her face smashed in and her nose broken.

‘After that it all kicked off and the men and their friends…began to hit and kick the women as if they were fighting with men.

‘They were doing everything, even kickboxing. The women were getting a real kicking and then a British man who was nearby stepped in and put one of the men on the ground.’

Jentene ble reddet av politiet som fant dem liggende blødende på bakken. Bare en av guttene ble arrestert. Mange av dem stakk av og tre ble tatt med til stasjonen for å avgi forklaring.

4232204261

Borgermester Henriette Reker i Køln rådet jentene til å holde en armlengs avstand. Hun sto vel for nærme da, 20-åringen, siden knyttneven nådde frem til nesen hennes.

Dette er altså hva man risikerer med dialogstrategien: Å få nesen brukket og hodeskader.

Daily Mail  Express