Mens grooming-sakene pågår for fullt i britiske rettssaler, oppdager britene til sin forbauselse (ja, ikke alle er like overrasket) at det muslimske samfunnet fremdeles ikke helt deler deres forferdelse. Mange av innvandrerne i de nordlige byene ankom tross alt i 1950 og 60-årene og en seksi-søtti år er kanskje litt snaut for en god integrering i et vestlig samfunn?

12 pakistanske menn fra Bradford-området ble forleden fengslet for tilsammen 143 år. De hadde i lang tid voldtatt og mishandlet en 13 år gammel britisk jente. Hun er nå blitt 18 år, men livet er ødelagt fordi samfunnet lukket øynene for overgrepene. Sannheten harmonerte dårlig med det multikulturelle gode budskapet.

The rape gang he marshaled were jailed for 143 years yesterday as it emerged the 13-year-old girl they passed around for sex was reported missing 71 times but police failed to rescue her.

The men of Pakistani origin subjected the schoolgirl, now 18, to repeated brutal rapes and beatings but police told her worried mother to keep a diary of the girl’s movements instead.

30FEF1FE00000578-0-image-a-4_1454943252667

Inni er vi like? Det tok tydeligvis «13 to tango» i Bradford.

Den konservative lokalpolitikeren Zafar Ali har ikke forstått britenes sinne som følge av massevoldtektene. Han greide kunststykket å gi jenta skylden for overgrepene som pågikk i årevis. Og han legger til at det er flere som tenker i samme baner.

Yesterday a local councillor caused outrage yesterday after appearing to dismiss the scandal saying: ‘It takes two to tango’,

Although he condemned the gang he said: ‘It takes two to Tango, there are bad apples, but it doesn’t mean to say everyone is bad.

‘There is some feeling from some people that she played her part in it, the victim had a part to play, I couldn’t make any comment on that but it’s not widespread.’

Offeret spilte sin rolle, sier han. Ja, som offer!

Conservative election candidate Zafar Ali

Tangomester Zafar Ali – bør være ferdig i politikken etter dette.

Også i de somaliske lokalsamfunnene finner man gjenklang for at det er jentene som har skylden. Her er det gjerne mødrene som bedyrer sine små prinsers uskyld.

That most of the guilty men’s entourage, who crowded round the court house steps to declare their support for the rapists, were women in traditional Somali dress was yet another sickening twist.

Before passing sentence, the judge told them: ‘You just assumed that you each could do with her as you chose . . . there is a lack of acknowledgment that what you did to this girl was wrong. There’s no remorse expressed by any of you.’

Nor, shockingly, by their own families, who held banners aloft outside the court, proclaiming, ‘No Justice For Somalis.’

I voldelige og kriminelle innvandrergjenger er ofte voldtekt en del av «opptaksprøven». Franske medier melder om også om dette. Under rettssaken roper mødrene gjerne fy-ord til offeret og familien. Det samme har utspilt seg i franske rettssaler. Offeret og familien må stri med hevnaksjoner i ettertid, med mindre de flytter.

30EB566F00000578-0-image-a-17_1454715340787

«No justice for Somalis». 

Two gun-toting Somali gangs, ‘Dem Crazy Somalis’ and ‘Somalian Mandem’ operate in south Manchester. Violent, degrading group sex, if not gang rape, is often a rite of passage for members or ‘soldiers’ as they style themselves.

The opposite sex is almost always treated as sexual prey.

Yussaf and his associates displayed the same mentality inside ‘Room 38’ of the Victoria Park Hotel.

And, as this case demonstrates, there is still a significant minority living by the ‘laws’ of Somalia, not Britain. The repercussions, for Sarah and who knows how many others, are devastating.

De britene som opplevere dette på nært hold tilhører som regel underklassen og bor i nabolaget i kommunale boliger (council-estates). De har små muligheter til å flytte unna problemene og samler seg derfor i grupperinger som BNP, EDL og liknende. Det var disse gruppene som først varslet om hva som foregikk, men budskapet var negativt og ble oppfattet som rasistisk. Det var feil budbringer.

Daily Mail