I Basra i det sørlige Irak har kvinner to valg: hijab eller døden. De som ikke forstår alvoret, råker ille ut. De siste måneder er 40 kvinner drept fordi de ikke var tildekket. Flere barn ble drept med sine mødre. Britene er i ferd med å trekke seg ut av Basra. De overlater styret til […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

I Basra i det sørlige Irak har kvinner to valg: hijab eller døden. De som ikke forstår alvoret, råker ille ut. De siste måneder er 40 kvinner drept fordi de ikke var tildekket. Flere barn ble drept med sine mødre. Britene er i ferd med å trekke seg ut av Basra. De overlater styret til […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.