Tirsdag ble ytterligere åtte menn i Rotherham dømt for seksuelle overgrep på britiske tenåringsjenter. Man må ikke tro at ofrene er tilfeldig valgt. De pakistanske mennene ser ned på de hvite jentene og mener at de er horer. Også trettenåringer. Men denne rasismen vekker ingen harme hos venstresiden. De kan ikke forstå at innvandrere som de så gjerne vil integrere og hjelpe faktisk ser ned på dem. I manges øyne er det nettopp den etniske befolkningen som ikke har noen verdi. En holdning de deler med mange av sine selvpiskende sosialistvenner som altså heller ikke forstår at de ikke betraktes som jevnbyrdige.

Sageer Hussain, 30, openly boasted that he was racist and told his distraught 13-year-old white victim: ‘All white girls are good for is sex and they are just slags.’

Sageer was convicted of four rapes and one indecent assault and his elder brother Basharat, 40, of indecent assault against the same girl at Sheffield Crown Court.

Historiene til ofrene som ikke ble trodd av hverken det politiske korrekte politiet eller sosialarbeidere er både opprørende og deprimerende. Et av ofrene til denne gjengen valgte å trekke anklagene da mennene truet med å brenne ned huset og gjengvoldta moren hennes. Antakeligvis ikke noen tom trussel.

Sageer’s victim – who is now 27 – told police, their MP and the then home secretary David Blunkett that she had been repeatedly raped by Sageer. But the allegations were dropped after men threatened to burn down the family home and gang-rape her mother. The clothes she was wearing when she was raped by Sageer were lost by South Yorkshire Police days later and the force later gave the girl £140 compensation. She had a cut lip and bruised thighs and bottom but forensic samples taken from the victim at the time were not retained because the rape allegation was dropped. Tapes of Sageer’s 2003 police interview were also apparently destroyed. Files belonging to the youth support group Risky Business compiled at the time of her complaint were also lost as well as phones seized during the police probe. The girl’s family tried unsuccessfully to get help from the local social services and took the girl out of school.

Helt utrolig hvor mye bevismateriale som forsvant eller ble ødelagt. En skandale i seg selv.

Det anslås at rundt 14.000 jenter er blitt misbrukt bare i den lille byen Rotherham. På landsbasis varierer anslagene fra 100.000 til en million (!)

Dette har kunnet skje i parallellsamfunnene som har vokst frem i britiske byer, hvor alle lukker øynene og nesten ingen lenger melder fra om kriminalitet. Et samfunn har gått tapt og et annet har vokst frem. Under heiarop fra venstresiden som samtidig har brunbeiset alle de som våget å protestere. Akkurat som de gjør på Gotland om dagen.

I mellomtiden fortsetter overgrepene med uforminsket styrke.

For de som ønsker flere detaljer om denne saken: Daily Mail